Najnovšie recenzie zo sekcie Chvostové píly
+++
- ok
- Vyborny pomocnik na presvetlovanie stromov, na rezanie konarov, latiek,dreva. Celkom lahka pilka do ruky, aj ked sa s nou rezie dlhsiu dobu, napr. 45 min.Lahka beznastrojova vymena piloveho listu.Na baterii je ukazovatel stavu baterie. Ako zena ju doporucujem.
- neviem o ziadnej
Super píla, rezal som s ňou železnú rúru a sadrokartón a zvládla to bez problémov.
Zatiaľ spokojný (ako aj s ostatnými Bosch Profi produktami), dúfam, že sa nesklamem
Pílka zatiaľ píli dobre, uvidíme, koľko vydrží.
Dá sa použiť na rezanie dosiek aj konárov aj vyrezávanie oblých tvarov
Vyborne jednanie, velmy spokojny
- Veľkosť
Na domáce použitie vhodná.
- kedze som rybar a niekedy nam prekazaju rozne konare pri nahadzovani je tento produkt vyborna pomocka a nie len pri nahadzovani ale aj pri opekacke drevo mame ihned
- 2 zariadenia v 1
- 20v team
- Kufrik
- Design
Vyzera to ok. Skusal som, reze ako ma. Designovo vyzera zvlastne ale to bude konstrukciou. Uchytavanie je rychle a sikovne. Ked to prislo pilovy list bol zaseknuty v kufriku, ale podarilo sa mi ho vyslobodit :) myslim, zes plni ucel na obcasne pouzivanie okolo domu
- Ľahká
Uvidíme koľko vydrží.Zatiaľ fajn.
dizaijn a malá váha produktu
Kvalita zodpovedá cene.
výhoda
MAKITA NARADIE TOP, MAL SOM WORCRAFT A VSETKO OD NICH DO POLROKA ZHORELO :) TAK SI RADSEJ PRIPLATIM A MAM POKOJ NA DLHE ROKY
- Vaha a hladina zvuku.
Pomale rezanie. Ocakaval som rychlejsi rez.
je hrozne príma
- Ok
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »