Najnovšie recenzie zo sekcie Chvostové píly
- kvalitná špeciálna píla DeWALT vyrobená v Českej republike
- ľahká práca s pílou vďaka dvom pílovým listom, ktoré sa pohybujú v protichodnom smere, zabraňujú tým nežiadúcemu pohybu materiálu pri rezaní
- ľahká výmena pílových listov - rýchloupínací systém, šesťhranný kľúč fixovaný priamo na píle
- jednoduché čistenie vodiacich drážok pílových listov pomocou škrabky, ktorá je súčasťou príslušenstva píly (iba model píly DWE399, modely DWE398 a DWE397 sa dodávajú bez škrabky, inak konštrukcia a parametre všetkých píl DWE399, DWE398 a DWE397 sú rovnaké, rôzne sú len pílové listy v príslušenstve)
- príslušenstvom píly DeWALT DWE399 je dvojica pílových listov (DT2975) na rezanie pórobetónu a dosiek zo sadrokartónu, 48 zubov, 430 mm
- model DWE398 je dodávaný s pílovými listami DT2976 (78 zubov, na duté tehly so strednou hustotou - triedy 20), model DWE397 je dodávaný s pílovými listami DT2974 (48 zubov, na duté tehly s nízkou hustotou - triedy 12)
- 3-ročná záruka po registrácii píly na dewalt.sk/3
- dĺžka elektrického napájacieho kábla 4 metre
- skriňa z hliníkovej zliatiny
- ergonomický dizajn píly pre vynikajúcu ovládateľnosť
- za kvalitu si treba trochu priplatiť
Ľahkou výmenou pílových listov možno tou istou pílou rezať surové drevo, tehly, pórobetónové tvárnice, sadrokartón alebo izolačné materiály.
S pílou DeWALT DWE399, vážiacou cca 5,5 kg, je práca zábavou.
- kompletná dodávka
A
- Vybral som verziu DWE 398 pre tehlu porotherm
- Zaujímavá cena
- Viac by mali vydržať pílové listy DT2976
- Čakám kvalitu, zatiaľ neodskúšaná na stavbe
- Lakované pílové lišty nemažte!!! Následne ak zíde táto vrstva, tenkú vrstvu strojového oleja (aj do mazacích otvorov- následne aj po 15-30 minútach používania). Pustiť naprázdno a to zaisti ochranu pred koróziou.
- Preklad v SVK or CZ, našiel som následne na internete pravdepodobne technický list
- Nemáme tu pracovisko na opravu, najbližšie Rakusko (iba v papieroch čo sú pri stroji). V technickom liste čo je na internete
- Postupne som zistil na čo sú tie označenia DWE 396,397, 398... rozdiel je v plátoch a na použitie materiálov (ytong, minerálna vata, porotherm...)
Dobra cena
- Spokojný
super
Jednoducho Makita a výborná vec na stavbu
- ok
nič
- OK
- Mojej predstavy vyhovuje som spokojný
silný, všestranný stroj..oplatí sa kúpiť...
Ľahká manipulácia, reže ako ďábel. Som spokojná.
Zatiaľ som ju ešte nepoužil a tak neviem z praktického použitia stanoviť postoj k výrobku.
- slabý výkon
Výborný, zatiaľ funguje, lepšie ako hobby značky iných firiem, tam mi zhorel vypínač
Do dielne a na drobné práce okolo domu kupujem len náradie Bosh, prípadne Makita. Do záhrady Stihl. Postupne mením všetko čo je už prístupné na aku.
- Píly super
- Žiadny návod sk ani cz
- najdlhsi kmit 3cm spomedzi konkurencie
- vykon 1200 W
- lahke upinanie pilok, a su dostupne v obchodoch
- dlha privodna snura
- kufrik + 3platky pilok na rozne materialy
- rychlo reze, da sa regulovat
- pri jemnom pritlaku do rezu sa vibracie dostavaju do tela -nie je tak vhodna na dlhsie pouzivanie - aj ked pristroj vydrz ma!
rýchla vecička, pomocnicka za prijatelnu cenu
- Dobrý.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »